Kom erbij !

Hieronder stellen we kort onze groepen voor :
Geen van deze groepen vraagt lidgeld, dus je kan gerust even komen meerepeteren om de stijl en de sfeer te ontdekken.
Na de eerste kennismaking kunnen we concluderen of je het engagement kan opnemen !

1. Jeugdkoor Furiosa
groep van ca. 20 meisjes tussen 15 en 25 die op stevig niveau concerteren. We brengen gelijkstemmige (SSAA) muziek in diverse stijlen, van klassiek tot pop. Repeteren doen we op maandagavond van 20u tot 22u in de H.Hartkerk, ingang via Eeklostraat nr 7 in Mariakerke Kolegem. Bekijk ons alvast even op Youtube !
2. Kamerkoor Furiant
Deze groep van een 40tal dames en heren tussen 18 en 45 jaar (gemm. leeftijd is 30jaar) brengt gemengdstemmig repertoire (SATB) van renaissance tot hedendaags. Dit is een concertkoor dat musiceert in uitmuntendheid en repeteert op zondagavond van 19u tot 21u30 in de krypte van de Spaanse Gouverneurswoning, Buitenhof 35 te Gent. Bekijk ons alvast even op Youtube !
3. Kinderkoor Furiakanti
Groep van ca. 45 muzikale kids tussen 7 en 15 jaar! We brengen gelijkstemmige (SSAA) muziek in diverse stijlen, van klassiek tot pop. Repetitie gaat door op zondagochtend van 9u30 tot 11u in de H.Hartkerk, ingang via Eeklostraat nr 7 in Mariakerke Kolegem. Bekijk ons alvast even op Youtube !
4. Jeugdorkest Forza Muzica
Symfonische bezetting van zo’n 35 muzikanten tussen de 12 en 25 die zich toeleggen op diverse stijlen, van klassiek tot pop. Musical, Filmmuziek, maar zeker en vast ook het gekende orkestrepertoire en af en toe een groter werk met koor en solisten. Repetitie op zaterdagavond van 19u tot 21u30 in de Livinuszaal van het St.-Lievenscollge te Gent, ingang via de speelplaats Volmolenstraat (groene poort). Je kan ons ontdekken op Youtube !
5. Jeugdkoor Furiale
voor jongens en meisjes met noten op hun zang! Ben je 12+ en heb je een enthousiaste stem? Je bent elke zondag welkom van 11u tot 12u in de H. Hartkerk, Eeklostraat 5 9030 Mariakerke Kolegem. Bekijk ons alvast even op Youtube !

Welkom op 1 van de komende repetities !

 

 

Reacties zijn gesloten.